Dårlig lydkvalitet fra en tilkoblet enhet

Hvis du ikke får den lydkvaliteten du forventer fra systemet ditt, kan du prøve disse forslagene:

Plasser høyttaleren slik at lyden kommer mot lytteområdet. Hvis den plasseres feil, kan lyddekningen bli dårligere i enkelte lytteområder. Høyttaleren kan plasseres flatt vertikalt, vippet bakover / vinklet oppover vertikalt eller vippet bakover / vinklet oppover horisontalt. I tillegg har undersiden av høyttaleren en adapter for montering på et høyttalerstativ som har en 35 mm stang.

Hvis du bruker inngang 1 eller 2, må du bruke ToneMatch-bryteren for å optimalisere lyden for den tilkoblede lydkilden:

• Sett bryteren til høyre posisjon når du skal koble til en vokalmikrofon
  • Sett bryteren til midtre posisjon når du skal koble til en gitar
  • Sett bryteren til venstre posisjon / AV-posisjon når du skal koble til en annen kilde

Hvis den tilkoblede enheten har sin egen volumkontroll, må du sørge for at den ikke er satt til et for høyt eller for lavt nivå. Hvis utgangsvolumet til enheten er for høyt, kan det føre til forvrengning. Hvis volumet fra enheten er for lavt, kan det også påvirke lyden

Slå av og velg Flat for bass, diskant eller annen EQ og lydbehandlingsinnstillinger på den tilkoblede enheten. Se etter disse innstillingene både i enhetens lydinnstillinger og i innstillingene for appen som blir brukt, hvis det er aktuelt

Inngangene 1 og 2 er mono

• Hvis du vil koble til en stereoenhet, bruker du en stereo-til-mono-adapter. Ellers vil du ikke høre lyd fra én av de to stereokanalene
  • Hvis enheten har panoreringskontroller, angir du alle til venstre innstilling

Hvis lydenheten har flere utganger – som en mikser med flere utganger - kan du prøve en annen utgang

Prøv å koble til lydenheten med forskjellige kabler

Start høyttaleren på nytt ved å koble fra strømledningen i 30 sekunder

Hvis tilgjengelig må du koble lydenheten til en annen høyttaler for å avgjøre om problemet er tilknyttet enheten eller høyttaleren