Feilsøking for strøm

Jeg klarer ikke å slå på systemet mitt. Hva kan jeg gjøre?

Prøv dette:

• Prøv å koble systemet til en annen stikkontakt
  • Hvis systemet er koblet til en forlengelses- eller forgreningskabel, kan du forsøke å koble det direkte til en stikkontakt. Forlengelses- eller forgreningskabelen kan være defekt
  • Prøv en tilbakestilling. Koble strømmen fra systemet i 60 sekunder. Ta ut batteriet. Koble til systemet uten batteriet, og prøv å slå på iPod®-en
  • Hvis det er mulig, kan du prøve å koble en annen kilde til AUX-kontakten eller prøve en annen iPod. Det kan være et problem med iPod-enheten du bruker