TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Slå av/på

For å slå hodetelefonene av/på, trykk på og slipp av/på-/Bluetooth®-knappen. Når du har slått på hodetelefonene, vil du høre en talemelding og statuslampene lyser. Når du slår av, vil du høre tonen for avslåing.

Høyre øreklokke viser Av/på/Bluetooth-knappen.

Automatisk avslåing

Automatisk avslåing sparer på hodetelefonbatteriet ved å bruke bevegelsesregistrering. Hodetelefonene slås av når du ikke har beveget hodetelefonene eller trykket på berøringsflaten på ti minutter. Denne innstillingen kan justeres i Bose Music-appen.

Hvis du vil vekke hodetelefonene, trykker du på Av/på/Bluetooth-knappen eller bruker Bose Music-appen.

Du kan også konfigurere hodetelefonene til å slås på når det ikke spilles av lyd. Du kan aktivere automatisk avslåing med Bose Music-appen. Du finner dette alternativet på Innstillinger-menyen.