Slå av/på

Slik slår du på:

Ta hodetelefonene ut av ladeetuiet.

En talemelding fra høyre ørepropp sier fra om batterinivået og Bluetooth-tilkoblingen indicator on each earbud blinks blue.

Merk: Du må ha på hodetelefonene for å høre talemeldingene.

Slik slår du av:

Sett øreproppene i ladeetuiet.

Timer for standby

Timeren for standby sparer batteristrøm når hodetelefonene fjernes fra ladeetuiet og ikke brukes. Hodetelefonene går i standbymodus når lyden har stoppet, og du ikke har trykket på noen knapper på 20 minutter. For å aktivere hodetelefonene trykker du på Bluetooth-knappen på venstre ørepropp og trykker på en av knappene på høyre ørepropp.

Merk: For å deaktivere timeren eller endre antall minutter det tar for hodetelefonene å bytte til standby, bruker du Bose® Connect-appen.