Slå av/på

Slik slår du på:

Trykk på av/på/Bluetooth-knappen (på toppen av det høyre ørestykke) til batteriindikatoren lyser grønt, gult eller rødt (for å indikere det gjeldende batterinivået) eller du hører tonene for påslåing.

Av/på/Bluetooth -knapp

Slik slår du av:

Trykk på og hold av/på/Bluetooth-knappen til batteriindikatoren blinker tre ganger og slås av, og du hører tonene for avslåing, og slipp deretter av/på/Bluetooth-knappen.

Merk: Hvis du fortsetter å holde inne av/på/Bluetooth-knappen etter at du hører tonene for avslåing, settes hodesettet i modus for å bli oppdaget. Pass på å slippe av/på-knappen umiddelbart etter at du hører tonene, for å slå av hodesettet.