Programmere handlingsknappen

Handlingsknappen er en programmerbar knapp som gjør at du raskt og enkelt får tilgang til Amazon Alexa, Google Assistant eller støydemping. Handlingsknappen er plassert bak på den venstre øreklokken.

Merk: Amazon Alexa og Google Assistant er ikke tilgjengelige på alle språk og i alle land.

Last ned Bose Connect-appen for enkelt å kunne programmere handlingsknappen

Bruke handlingsknappen til Amazon Alexa: Med Alexa kan du be om å få spilt musikk, høre nyheter, sjekke værmeldingen, styre smartenheter i hjemmet med mer. Alexa bor i skyen og blir alltid smartere og får nye funksjoner automatisk levert til enheten din. Det er enkelt å bruke Alexa med hodetelefonene dine – bare trykk-og-spør, så svarer Alexa med én gang.

Bruke handlingsknappen til Google Assistant: Google Assistant gjør at du raskt kan nyte underholdning, holde kontakten, få informasjon og håndtere dagen din – alt uten å kaste et blikk på telefonen. Hvis du vil ha mer informasjon om hva Google Assistant kan gjøre, kan du gå til: https://support.google.com/headphones

Bruke handlingsknappen til støyreduksjon: Gjør at du raskt og enkelt kan endre støyreduksjonsinnstillingen. Støyreduksjon reduserer uønsket støy og gir en tydeligere, mer livaktig lydytelse. Du kan velge mellom tre nivåer av støyreduksjon basert på lyttepreferansene og omgivelsene dine.

Gjør følgende for å programmere handlingsknappen:

Åpne Bose Connect-appen og koble til hodetelefonene dine

Trykk på tannhjulsikonet (Innstillinger) i det øvre høyre hjørnet av appen for å komme til innstillingsmenyen

Velg handlingsknappen i innstillingsmenyen

Velg mellom støydemping, Google Assistant eller Amazon Alexa

Merk: Alexa-appen må være installert på mobilenheten din hvis handlingsknappen skal brukes til Alexa. Last ned Alexa-appen fra Google Play eller App Store. Alexa er ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land.

Google Assistant er standard på Android-enheter*. iOS-enheter må laste ned Google Assistant-appen fra App Store. Google Assistant er ikke tilgjengelig i alle land og på alle språk.

*Fungerer på Android 6.0-enheter eller nyere med Google Play-tjenester, >1,5 GB med minnekapasitet og 720p eller høyere skjermoppløsning. Klikk her for å se fullstendige krav og spesifikasjoner.

Se Bruke Google Assistant for å få mer informasjon om hvordan du bruker Google Assistant

Se Bruke Amazon Alexa for å få mer informasjon om hvordan du bruker Amazon Alexa.