Programmering av den universelle fjernkontrollen

Gjelder for:

Last ned Bose Music-appen på mobilenheten via Google Play eller Apple App Store

Bose Music-appen er bare tilgjengelig for enheter som kjører operativsystemversjonen Android 5.1 eller nyere, eller iOS 10 eller nyere. Kindle-enheter støttes ikke.

Trykk på ikonet for hodetelefoner og høyttalere øverst i venstre hjørne i Bose Music-appen for å åpne skjermbildet My Bose (Min Bose)

Trykk på bildet av lydplanken nederst til høyre på skjermen

Velg Settings (Innstillinger)

Velg TV i delen Universal Remote (Universell fjernkontroll) for å konfigurere fjernkontrollen til å styre TV-en

Velg Sources (Kilder) for å konfigurere fjernkontrollen til å styre andre enheter, for eksempel en dekoder eller DVD-spiller.

Følg appinstruksjonene for å fullføre programmeringen av fjernkontrollen