Programmering av den universelle fjernkontrollen

Gjelder for:

Bose Soundbar Universal Remote er et valgfritt tilbehør til Soundbar 500.

Last ned Bose Music-appen på mobilenheten via Google Play eller Apple App Store.

Smarttelefonen viser Bose Music-appen

Bose Music-appen er bare tilgjengelig for enheter som kjører operativsystemversjonen Android 5.1 eller nyere, eller iOS 10 eller nyere. Kindle-enheter støttes ikke.

Åpne Bose Music-appen, og trykk på bildet av lydplanken som vises nederst i høyre hjørne på skjermen

Hvis bildet viser et annet produkt, kan du trykke på My Bose-ikonet øverst i venstre hjørne, velge lydplanken og trykke på bildet av lydplanken som vises nederst i høyre hjørne.

Velg Settings (Innstillinger)

I delen for den universelle fjernkontrollen:

• Velg TV for å konfigurere fjernkontrollen til å styre TV-en
  • Velg Configure (Konfigurer) for å konfigurere fjernkontrollen til å styre andre enheter som dekodere eller platespillere
  • Hvis disse alternativene ikke er tilgjengelige, kan du velge Advanced (Avansert) for å sammenkoble Bose Soundbar Universal Remote med lydplanken først

Følg appinstruksjonene for å fullføre programmeringen av fjernkontrollen Instruksjonene varierer avhengig av om en TV eller ikke-TV-enhet blir konfigurert