Programmering av fjernkontroll

Den universelle fjernkontrollen kan programmeres til å kontrollere TV-en, kabel-/parabolboksen, DVD-/Blu-ray Disc™-spilleren, spillsystemet samt to ekstra aux-lydenheter.

Slik programmerer du fjernkontrollen til å kontrollere andre enheter:

Slå på kilden (for eksempel TV-en eller kabelboksen)

Finn koden for kildens merkevarenavn i heftet Koder for enheter for universell fjernkontroll (som følger med)

på fjernkontrollen trykker du inn og holder ønsket kildeknapp (for eksempel tv eller cbl-sat) til alle seks kildeknappene lyser. slipp knappene. nå lyser kun den ønskede kildeknappen

Kildeknapp

Angi koden for kildens merkevarenavn ved hjelp av talltastene

Merk: Hvis alle seks knappene blinker tre ganger, har du angitt en ugyldig kode. Gjenta trinn 3 og 4

Trykk på volumknappen +

Test kildens grunnleggende funksjoner (for eksempel kanal [opp/ned], meny og veiledning)

Hvis kilden responderer på de grunnleggende funksjonene, trykker du på Avslutt for å lagre innstillingene

Hvis kilden ikke responderer, trykker du på volumknappen + for å velge en annen kode. Test deretter de grunnleggende funksjonene igjen. Gjenta trinn 5–7 til du finner den riktige koden

Slik programmerer du fjernkontrollen til å slå systemet, TV-en og kabel-/parabolboksen på og av samtidig:

når du har programmert fjernkontrollen til å kontrollere tv-en og kabel-/parabolenheten, kan du konfigurere strømbryteren på fjernkontrollen til å slå systemet, tv-en og kabel-/parabolboksen på og av samtidig. slik aktiverer eller deaktiverer du denne funksjonen:

Strømbryter

På fjernkontrollen trykker du inn og holder knappene CBL/SAT og TV samtidig

Hold knappene inne i ti sekunder til begge knappene blinker tre ganger for å bekrefte endringen

merk: hvis en enhets på/av-kommandoer blir usynkroniserte, trykker du på fjernkontrollens kildeknapp for den enheten som er usynkronisert (for eksempel cbl/sat), og trykk deretter på kildens strømbryter for å synkronisere den igjen.

Kildeknapp

På/av-knapp for kilden