Radio-feilsøking

Gjelder for:

Hvordan kan jeg få bedre radiomottak?

Kontroller for interferens rundt Bose®-systemet. Elektroniske apparater som mikrobølgeovn, kjøleskap og trådløse rutere kan føre til radiointerferens. Du kan også forsøke å bruke systemet et annet sted

Rett ut strømledningen så mye som mulig for å optimalisere mottaket. Radioens strømkabel fungerer også som FM-antenne

Prøv en tilbakestilling. Slå av systemet og koble fra strømmen i 60 sekunder. Når strømmen er koblet til igjen, kan du kontrollere om mottaket er blitt bedre

Hvorfor står radioen på samme stasjon hver gang jeg trykker på en forhåndsinnstilling?

Pass på at du ikke holder inne knappen til forhåndsinnstillingen når du forsøker å velge en stasjon. Trykk raskt inn og slipp når du skal velge en stasjon. Hvis du trykker inn og holder knappen i mer enn noen sekunder, programmeres den gjeldende stasjonen til denne forhåndsinnstillingen

Hvordan programmerer du forhåndsinnstillinger for radioen?

du kan lagre opptil seks fm- og seks am-radiostasjoner for rask innstilling med presets (forhåndsinnstillinger)-knappene.

Slik lagrer du en forhåndsinnstilling:

bruk seek/track-knappene til å stille inn på den stasjonen du vil lagre som en forhåndsinnstilling

Seek/Track

trykk på og hold inne én av de seks presets (forhåndsinnstillinger)-knappene til du hører to pipetoner. forhåndsinnstillingens nummer og stasjonsfrekvensen vises på skjermen

Forhåndsinnstillinger

når du skal lytte til en forhåndsinnstilt stasjon, trykker du på en av presets (forhåndsinnstillinger)-knappene for raskt å stille inn på en av de forhåndslagrede fm- eller am-stasjonene.