Koble til Bluetooth®-enhet igjen

Når hodetelefonene slås på, prøver de å koble til de to sist tilkoblede enhetene. Enhetene må være innenfor rekkevidde og slått på.

Når du trykker på av/på/Bluetooth-knappen, hører du hvilken enhet som er koblet til. Trykk på av/på/Bluetooth-knappen igjen innen tre sekunder for å koble til den neste enheten i sammenkoblingslisten til hodetelefonene. Gjenta til du hører navnet på den riktige enheten

Hvis enheten ikke kobler til automatisk:

Velg hodetelefonene dine fra Bluetooth-sammenkoblingslisten på enheten

Hvis Bluetooth-enheten støtter NFC, trykker du NFC-berøringspunktet på enheten mot baksiden av fjernkontrollen på ledningen