Fjernkontrollen fungerer ikke

Gjelder for:

• Kontroller at det ikke står noe foran systemet. Fjernkontrollen må ha klar sikt til systemet.
  • Kontroller at det ikke er gjenskinn på systemskjermen. Dette kan forstyrre fjernkontrollen.
  • Gå nærmere systemet. Fjernkontrollen fungerer best innenfor ca. 6 meter.
  • Tilbakestill systemet ved å koble fra strømledningen i ett minutt.
  • Bytt batteriet i fjernkontrollen. Sørg for at du bruker et CR2032- eller DL2032-batteri.