Fjerne et produkt fra Bose Music-kontoen min

Gå til skjermbildet My Bose (Min Bose) i Bose Music-appen, og trykk på ikonet for kontoinnstillinger øverst til høyre.

Kontoinnstillingerikon

Trykk på Manage Speakers (Administrer høyttalere) > Edit (Rediger).

Velg produktet du vil fjerne.

Trykk på Delete (Slett).

Trykk på Remove (Fjern) for å bekrefte at du vil fjerne produktet.

Hvis du vil gå tilbake til skjermbildet My Bose (Min Bose), trykker du på ikonet øverst til venstre på skjermen.

Bose Music-appikon

Viktig informasjon:

Når du fjerner produktet, fjernes også forhåndsinnstillingene.

Hvis du er logget på produktet med Amazon-kontoen din når du fjerner produktet fra Bose Music-kontoen din, kan det ta opptil én time før Alexa fjernes fra produktet ditt. Du kan fjerne Alexa umiddelbart ved å trekke ut strømledningen og sette den inn i igjen. Når Alexa er fjernet, får ingen tilgang til tjenesten når de bruker produktet.

Merk: Amazon Alexa er ikke tilgjengelig i alle land og på alle språk.