Fjerning og innsetting av innsatser

Dette systemet kan tas i bruk umiddelbart med den universelle dokkadapteren som allerede sitter i. Du kan også bytte ut den installerte adapteren med innsatsen som fulgte med iPod®-en/iPhone®-en din.

Slik fjerner og setter du i en innsats:

Bruk fingerneglen eller en spiss gjenstand som passer inn i adaptersporet, og dra adapteren forsiktig ut og vekk fra åpningen i dokken

Sett den nye innsatsen ned i åpningen og trykk langs kantene på innsatsen til den sitter helt fast i dokken