Gratis frakt på bestillinger på 450 NOK eller mer og gratis retur.

Fjerning av sammenkoblede enheter på en Mac®

Slik fjerner du sammenkoblede enheter fra en Mac-maskin:

Slå på Mac-maskinen, og klikk på Apple®-ikonet eller -menyen øverst til venstre på skjermen

Velg Systemvalg på Apple-menyen.

Under delen Internet & Wireless klikker du på Bluetooth®-ikonet

Velg en enhet fra den venstre kolonnen og klikk på minusknappen for å fjerne enheten fra listen

Klikk på Remove-knappen i pop-up-vinduet for å fullføre prosessen med å fjerne den valgte enheten