Gratis levering og gratis retur
 

Utskifting av fjernkontrollbatterier

Skift alle fire batteriene når du merker en tydelig redusert rekkevidde eller respons for fjernkontrollen, eller når du ser indikatoren for svakt batteri (Lifestyle® V25, V35, 235 og 135) på skjermen.

Skyv batteridekselet av fra baksiden av fjernkontrollen

Ta ut de gamle batteriene

Installer fire nye 1,5 V AA-batterier (IEC-LR6), og pass på at polaritetssymbolene (+ og –) stemmer med tilsvarende symboler i batterirommet

Skyv batteridekselet tilbake på plass

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din