TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Utskifting av systembatteri

Hvis du vil kjøpe nye batterier, klikker du på fanen Parts/accessories ovenfor eller kontakter en lokal autorisert Bose-forhandler. Sørg for at du avhender det gamle batteriet på riktig måte. Gjør følgende for å ta ut batteriet og sette inn et nytt:

Bruk neglen på tommelen eller en mynt til å skyve inn den sporede knotten på batteriet og vri den mot klokkeretningen for å låse opp batteriet

Dra batteriet forsiktig ut av baksiden av systemet

Kontroller at sporet på knotten på det nye batteriet er i en horisontal posisjon

Sett inn batteriet i flerpinnekontakten

Skyv inn den sporede knotten og vri den i klokkeretningen til sporet står vertikalt. Dette låser batteriet på plass

Koble til strømledningen, og lad batteriet

ADVARSEL: Du må bytte systembatteriet med et ekte batteri fra Bose eller en autorisert Bose-forhandler. Bose kan ikke garantere for sikkerheten, kompatibiliteten eller funksjonen hvis du bruker batterier fra andre produsenter i Bose®-systemet.