Utskifting av systembatteri

Gjelder for:

• SoundLink® wireless music system

Hvis du vil kjøpe nye batterier, klikker du på fanen Parts/accessories ovenfor eller kontakter en lokal autorisert Bose-forhandler. Sørg for at du avhender det gamle batteriet på riktig måte. Gjør følgende for å ta ut batteriet og sette inn et nytt:

Bruk neglen på tommelen eller en mynt til å skyve inn den sporede knotten på batteriet og vri den mot klokkeretningen for å låse opp batteriet

Dra batteriet forsiktig ut av baksiden av systemet

Kontroller at sporet på knotten på det nye batteriet er i en horisontal posisjon

Sett inn batteriet i flerpinnekontakten

Skyv inn den sporede knotten og vri den i klokkeretningen til sporet står vertikalt. Dette låser batteriet på plass

Koble til strømledningen, og lad batteriet

ADVARSEL: Du må bytte systembatteriet med et ekte batteri fra Bose eller en autorisert Bose-forhandler. Bose kan ikke garantere for sikkerheten, kompatibiliteten eller funksjonen hvis du bruker batterier fra andre produsenter i Bose®-systemet.