Gratis levering og gratis retur
 

Tilbakestilling av høyttaler

Tilbakestilling til fabrikkinnstillingene fjerner alle sammenkoblede mobilenheter og språkinnstillinger fra høyttaleren og tilbakestiller den til de originale innstillingene fra fabrikken.

Slå på høyttaleren

Trykk på og hold inne av/på-knappen i ti sekunder til Bluetooth®-indikatoren lyser blått, og du hører en talemelding som ber deg om å velge språk

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din