Tilbakestilling av høyttaler

En tilbakestilling kan bidra til å rette opp mindre prosessorfeil – nesten som å starte en datamaskin på nytt. Brukerinnstillinger går ikke tapt under en slik omstart

Koble høyttaleren fra strømtilkoblingen, og slå den på med batteristrøm

Trykk på og hold nede flerfunksjonsknappen i opptil ti sekunder til lampen på produktet lyser, og slipp deretter knappen

Toppen av Revolve-høyttaleren med en fremhevet flerfunksjonsknapp

Tilbakestilling til fabrikkinnstillinger

Tilbakestilling til fabrikkinnstillingene fjerner alle sammenkoblede mobilenheter, språkinnstillinger og brukerinnstillinger fra høyttaleren og tilbakestiller den til de opprinnelige innstillingene fra fabrikken.

Slå på høyttaleren

Trykk på og hold inne av/på-knappen i ti sekunder til Bluetooth®-indikatoren lyser blått, og du hører en melding som ber deg om å velge språk

Toppen av Revolve-høyttaleren med en fremhevet av/på-knapp