Tilbakestilling av system

Slik tilbakestiller du Livestyle-kontrollkonsoller:

Med systemet slått av trykker du på og holder nede av/på-knappen på konsollen i fem sekunder til LED-lampen på konsollen slås av

Slik tilbakestiller du en Acoustimass-modul:

1. Slå av systemet
  2. Vent i 30 sekunder
  3. Koble fra lydinngangskabelen på Acoustimass-modulen
  4. Koble fra strømledningen til Acoustimass-modulen fra stikkontakten
  5. Vent i 30 sekunder
  6. Koble til lydinngangskabelen til Acoustimass-modulen igjen
  7. Sett strømledningen inn i en stikkontakt

Slik tilbakestiller du en trådløs SoundTouch-adapter:

Trykk og hold inne kontrollknappen på baksiden av adapteren i 15 sekunder

Etter 15–30 sekunder skal den trådløse adapteren slå seg på og koble seg til nettverket. Tilkoblingen er fullført når indikatoren på baksiden av adapteren lyser hvitt.