90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Tilbakestilling av lydplanke til fabrikkinnstillingene

Gjelder for:

Trykk på og hold inne av/på-knappen og knappen Skip forward (Spol fremover) på fjernkontrollen i fem sekunder

Trykk på og hold inne av/på-knappen og knappen Skip forward (Spol fremover) på fjernkontrollen

Lydplanken starter på nytt. Når tilbakestillingen er fullført, vil lysfeltet lyse gult.

Åpne Bose Music-appen på mobilenheten, legg til lydplanken i Bose Music-kontoen din og koble den til nettverket på nytt