Kjøre ADAPTiQ-lydkalibrering

Når du har installert lydplanken og koblet til den valgfrie bassmodulen eller surroundhøyttalerne, kjører du ADAPTiQ-lydkalibrering for å få den beste lydopplevelsen.

Du vil trenge ADAPTiQ-hodesettet og ca. ti minutter når det er stille i rommet for å fullføre denne prosessen.

Trykk på bildet av lydplanken nederst til høyre på skjermen

Velg Settings (Innstillinger) > ADAPTiQ > Run ADAPTiQ (Kjør ADAPTiQ)

Følg appinstruksjonene for å kalibrere lyden fra lydplanken til akustikken i lytteområdet

Hvis du senere kobler til en valgfri bassmodul eller surroundhøyttalere, flytter du lydplanken eller eventuelle møbler og kjører ADAPTiQ-lydkalibrering på nytt for å sikre optimal lydkvalitet.