Valg av språk for talemeldinger

Høyttaleren har talemeldinger som veileder deg gjennom paring og tilkobling. Talemeldinger angir også navnet på enhetene som for øyeblikket er koblet til, og minner deg på å lade høyttaleren når det er lite batteri igjen.

Du må velge et språk første gang du bruker høyttaleren:

trykk på på/av-knappen for å slå på høyttaleren

Strøm

trykk på volum + eller volum – for å rulle gjennom listen over språkalternativer

Volum +

Volum –

når du hører språket ditt, trykker du på spill/pause og holder inne for å velge

Spill/pause

Slik bytter du valgt språk:

trykk på og hold inne spill/pause og volum + samtidig til du hører talemeldingen for det første språkalternativet

Spill/pause

Volum +

Gjenta trinn 2 og 3 ovenfor

under valg av språk skinner bluetooth-indikatoren kontinuerlig blått.