TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Velge eller endre språk for talemeldinger

Talemeldinger veileder deg gjennom Bluetooth-sammenkoblingen, angir batterinivået og identifiserer tilkoblede enheter. Du kan tilpasse talemeldingene ved hjelp av knappene på høyttaleren. Du kan også håndtere talemeldinger ved hjelp av Bose® Connect-appen.

Her er de forhåndsinstallerte språkene: Engelsk, mandarin, nederlandsk, spansk, japansk, russisk, koreansk, fransk, italiensk, polsk, tysk, svensk og portugisisk. Andre språk kan være tilgjengelige. Last ned Bose® Updater for å se etter språkoppdateringer. Gå til: btu.Bose.com

Velge språk

Når du slår høyttaleren på for første gang, er talemeldingene på engelsk.

Trykk på og hold inne flerfunksjonsknappen og knappen – samtidig til du hører talemeldingen for det første tilgjengelige språkalternativet.

Trykk på knappen + eller  for å bla gjennom listen over språk

Når du hører språket du vil velge, trykker du på og holder inne flerfunksjonsknappen for å foreta valget ditt.

Deaktivering av talemeldinger

Trykk på og hold inne knappene + og  samtidig til du hører Voice prompts off (Talemeldinger deaktivert).
Gjenta for å aktivere talemeldinger.