Velge eller endre språk for talemeldinger

Talemeldinger veileder deg gjennom Bluetooth-sammenkoblingen, angir batterinivået og identifiserer tilkoblede enheter. Du kan tilpasse talemeldingene ved hjelp av knappene på høyttaleren. Du kan også håndtere talemeldinger ved hjelp av Bose® Connect-appen.

Her er de forhåndsinstallerte språkene: Engelsk, mandarin, nederlandsk, spansk, japansk, russisk, koreansk, fransk, italiensk, polsk, tysk, svensk og portugisisk. Andre språk kan være tilgjengelige. Last ned Bose® Updater for å se etter språkoppdateringer. Gå til: btu.Bose.com

Velge språk

Når du slår høyttaleren på for første gang, er talemeldingene på engelsk.

Trykk på og hold inne flerfunksjonsknappen og knappen – samtidig til du hører talemeldingen for det første tilgjengelige språkalternativet.

Trykk på knappen + eller  for å bla gjennom listen over språk

Når du hører språket du vil velge, trykker du på og holder inne flerfunksjonsknappen for å foreta valget ditt.

Deaktivering av talemeldinger

Trykk på og hold inne knappene + og  samtidig til du hører Voice prompts off (Talemeldinger deaktivert).
Gjenta for å aktivere talemeldinger.