Velge eller endre språk for talemeldinger

Her er de forhåndsinstallerte språkene: engelsk, mandarin, nederlandsk, spansk, japansk, russisk, fransk, italiensk, polsk, tysk og portugisisk. Hvis du vil laste ned et annet språk, går du til  http://global.Bose.com/support/SLR

Hvis ditt språk ikke er tilgjengelig, kan du se Aktivering og deaktivering av talemeldinger.

Valg av språk under første installasjon

Trykk på Volum + eller Volum  på høyttaleren for å bla gjennom listen med språkene

Når du hører språket ditt, trykker du på og holder inne flerfunksjonsknappen til du hører en melding om at det er klart til sammenkobling

Bytte av språk etter første installasjon

Trykk på og hold inne knappene AUX-linjeinngang og Volum   samtidig til du hører talemeldingen for det første språkalternativet

Bruk knappene Volum + og Volum  for å bla gjennom listen over tilgjengelige språk

Når du hører språket du vil velge, trykker du på og holder inne multifunksjonsknappen for å velge det