Velge eller endre språk for talemeldinger

Her er de forhåndsinstallerte språkene: Engelsk, spansk, fransk, tysk, mandarin, japansk, koreansk, italiensk, portugisisk, svensk, nederlandsk, russisk og polsk. For å laste ned et annet språk går du til: http://global.Bose.com/support/SLR

Hvis ditt språk ikke er tilgjengelig, kan du se Aktivering og deaktivering av talemeldinger.

Valg av språk under første installasjon

På høyttaleren trykker du på knappen for volum + eller volum  for å bla gjennom språkene

Når du hører språket ditt, trykker du på og holder inne flerfunksjonsknappen til du hører en melding om at det er klart til sammenkobling

Bytte av språk etter første installasjon

Trykk på og hold nede knappen for AUX-linjeinngang og volum  samtidig til du hører talemeldingen for det første språkalternativet

Bruk knappene for volum + og volum  for å bla gjennom de tilgjengelige språkene

Når du hører språket du vil velge, trykker du på og holder inne multifunksjonsknappen for å velge det