Velge eller endre språk for talemeldinger

Her er de forhåndsinstallerte språkene: engelsk, mandarin, nederlandsk, spansk, japansk, russisk, fransk, italiensk, polsk, tysk og portugisisk. Hvis du vil laste ned et annet språk, går du til http://global.Bose.com/support/SLCII

Hvis ditt språk ikke er tilgjengelig, kan du se Deaktivering av talemeldinger.

Valg av språk under første installasjon

Trykk på + eller på høyttaleren for å rulle gjennom språkene

Når du hører språket ditt, trykker du på og holder inne multifunksjonsknappen til du hører en melding om at det er klart til sammenkobling

Bytte av språk etter første installasjon

Trykk på og hold inne AUX-inngang og samtidig til du hører talemeldingen for det første språkalternativet

Bruk knappene + og for å bla gjennom listen over tilgjengelige språk.

Når du hører språket du vil velge, trykker du på og holder inne multifunksjonsknappen for å velge det