Gratis levering og gratis retur
 

Valg av lydutgangsenhet på en Mac®

Gjør følgende for å velge lydutgangsenheten på en Macintosh® som kjører operativsystem X 10.4.6 eller senere:

Klikk på Apple®-menyen øverst til venstre på skjermen

Klikk på Systemvalg på Apple-menyen

Klikk på Lyd-ikonet

Klikk på fanen Utgang og velg Bluetooth®-enheten fra listen over tilgjengelige alternativer

Klikk på den røde knappen for å lukke kontrollpanelet

Spill av lyd fra datamaskinen (iTunes® og så videre) for å initialisere endringen

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din