TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Valg av lydutgangsenhet på en datamaskin som kjører Windows Vista®

Gjelder for:

• Bluetooth® lydadapter

Gjør følgende for å velge lydutgangsenheten på en datamaskin som kjører operativsystemet Windows Vista:

• Klikk på startknappen nederst til venstre på skjermen
  • Klikk på Kontrollpanel
  • Klikk på Maskinvare og lyd i Kontrollpanel
  • Klikk på Administrer lydenheter på menyen Maskinvare og lyd
  • Uthev Bluetooth®-enheten på fanen Avspilling
  • Når Bluetooth-enheten er valgt, klikker du på Angi standard
  • Hvis du har gjort noen endringer, klikker du på Bruk og deretter på OK for å lukke vinduet