Gratis levering og gratis retur
 

Valg av Bluetooth®-lydutgangsenhet på en datamaskin som kjører Windows Vista®

Gjør følgende for å velge lydutgangsenheten på en datamaskin som kjører operativsystemet Windows Vista:

Klikk på startknappen nederst til venstre på skjermen

Klikk på Kontrollpanel

Klikk på Maskinvare og lyd i Kontrollpanel

Klikk på Administrer lydenheter på menyen Maskinvare og lyd

uthev bluetooth®-enheten på fanen avspilling

når bluetooth-enheten er valgt, klikker du på angi standard

Hvis du har gjort noen endringer, klikker du på Bruk og deretter på OK for å lukke vinduet

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din