Valg av lydutgangsenhet på en datamaskin som kjører Windows Vista®

Gjør følgende for å velge lydutgangsenheten på en datamaskin som kjører operativsystemet Windows Vista:

• Klikk på startknappen nederst til venstre på skjermen
  • Klikk på Kontrollpanel
  • Klikk på Maskinvare og lyd i Kontrollpanel
  • Klikk på Administrer lydenheter på menyen Maskinvare og lyd
  • Uthev Bluetooth®-enheten på fanen Avspilling
  • Når Bluetooth-enheten er valgt, klikker du på Angi standard
  • Hvis du har gjort noen endringer, klikker du på Bruk og deretter på OK for å lukke vinduet