Valg av lydutgangsenhet på en datamaskin som kjører Windows® XP

Gjør følgende for å velge lydutgangsenheten på en datamaskin som kjører operativsystemet Windows XP:

Klikk på startknappen nederst til venstre på skjermen

Klikk på Kontrollpanel i Windows

Klikk på ikonet Lyder og lydenheter

Merk: Det kan være du må bytte til klassisk visning øverst til venstre for å se systemmenyen ovenfor.

Vinduet Egenskaper for lyder og lydenheter vises. Velg Bluetooth®-enheten fra rullegardinmenyen under Lydavspilling på fanen Lyd

Hvis du har gjort noen endringer, klikker du på Bruk og deretter på OK for å lukke vinduet