Gratis levering og gratis retur
 

Plassering av serienummer

Serienummeret er vanligvis et nummer med 17 siffer. Du finner det på et par forskjellige steder:

Nær USB-porten. Dra ned glidelåsen for å se

Velg tannhjulsikonet (innstillinger) > Product Info (Produktinfo) i Bose Connect-appen. Serienummeret er oppført under produktdetaljer. Høyttaleren må være tilkoblet enheten

Plassert på originalemballasjen under strekkoden

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din