Bruke handlingsknappen til støyreduksjon

Handlingsknappen lar deg raskt og enkelt endre innstillingen for støyreduksjon. Støyreduksjon reduserer uønsket støy og gir en tydeligere, mer livaktig lydytelse. Du kan velge innstilling for støyreduksjon basert på lyttepreferansene og omgivelsene dine.

Handlingsknappen er plassert bak på den venstre øreklokken.

Trykk og slipp handlingsknappen for å endre innstillingen for støyreduksjon. En talemelding oppgir innstillingen for støyreduksjon. Fortsett å trykke og slippe handlingsknappen til du finner den innstillingen du vil ha.

Du kan også bruke Bose Connect-appen til å endre innstillingen for støyreduksjon.