Bruke forhåndsinnstillinger og favoritter i SoundTouch-appen

Gjelder for:

mer...

Du kan lagre seks forhåndsinnstillinger til SoundTouch-kontoen for raskt å spille av musikktjenestene eller musikkbibliotekkildene du bruker mest. I tillegg til de seks forhåndsinnstillingene kan du enkelt hente tilbake andre kilder ved å legge dem til i favorittlisten din.

Bruke forhåndsinnstillinger

Angi forhåndsinnstillinger

Begynn å spille av musikktjenesten eller musikkbibliotekkilden du vil lagre som en forhåndsinnstilling.

Fra avspillingsskjermbildet trykker du på og holder nede det firkantede ikonet nederst i høyre hjørne til listen over forhåndsinnstillinger vises.

Avspillingsskjermbildet i SoundTouch-appen fremhever det firkantede ikonet

Dra ikonet til forhåndsinnstillingsnummeret du ønsker, og slipp det for å lagre det.

Forhåndsinnstillinger for avspilling

Øverst i høyre hjørne i appen trykker du på rutenettikonet og velger en forhåndsinnstilling fra listen som vises.

Slette forhåndsinnstillinger

Du kan fjerne en forhåndsinnstilling ved å endre den til en favoritt. Kilden vil ikke lenger være tilgjengelig via en forhåndsinnstillingsknapp, men den kan fremdeles enkelt hentes tilbake fra favorittlisten din.

Øverst i høyre hjørne i appen trykker du på rutenettikonet

Trykk på den forhåndsinnstillingen du vil slette, slik at den begynner å spilles av

Under listen over forhåndsinnstillinger holder du ned "Trykk + hold for å lagre en favoritt." Kilden fjernes fra forhåndsinnstillingene og legges til i favorittene dine

Bruke favoritter

Angi favoritter

Begynn å spille av musikktjenesten eller musikkbibliotekkilden du vil lagre som en favoritt.

Øverst i høyre hjørne i appen trykker du på rutenettikonet

Under listen over forhåndsinnstillingene holder du nede "Trykk + hold for å lagre en favoritt".

Spille av favoritter

Øverst i høyre hjørne i appen trykker du på rutenettikonet og velger et alternativ fra favorittlisten som vises under forhåndsinnstillingene. Hvis du har flere favoritter, sveiper du til venstre eller høyre for å finne dem.

Slette favoritter

Øverst i høyre hjørne i appen trykker du på rutenettikonet

Under listen over forhåndsinnstillinger trykker du på "Favoritter"

Trykk på "Rediger"

Trykk på "X" ved siden av favoritten for å fjerne den. Deretter bekrefter du når du blir bedt om det