TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Angi og spille av forhåndsinnstillinger

Med forhåndsinnstillinger kan du raskt hente frem musikkstasjonene, spillelistene, artistene eller albumene du hører mest på. Når forhåndsinnstillingene er angitt, kan du når som helst få tilgang til musikken din med et trykk på en knapp eller ved hjelp av Bose Music-appen. Hvis du har flere smartprodukter fra Bose, kan hvert produkt ha egne unike forhåndsinnstillinger.

Merk: Hvis du spør taleassistenten om å spille av en tjeneste, kan ikke den tjenesten forhåndsinnstilles. I stedet åpner du Bose Music-appen og legger til tjenesten – hvis den er tilgjengelig – i Bose Music-kontoen din. Deretter følger du trinnene nedenfor.

Angi forhåndsinnstillinger

Ved hjelp av høyttalerkontrollene

Åpne Bose Music-appen, og spill av innholdet du ønsker å lagre som en forhåndsinnstilling

Trykk på og hold nede ønsket forhåndsinnstillingsnummer (1–6) på toppen av høyttaleren, til du hører en pipetone og skjermen viser at forhåndsinnstillingen er lagret

Ved hjelp av Bose Music-appen

Åpne Bose Music-appen, og spill av innholdet du ønsker å lagre som en forhåndsinnstilling

Trykk på ikonet My Bose (Min Bose) øverst til venstre

Velg produktet som du vil lagre en forhåndsinnstilling på

Trykk på og hold nede det ønskede forhåndsinnstillingsnummeret til forhåndsinnstillingen er lagret

Forhåndsinnstillinger for avspilling

Når du har lagret en forhåndsinnstilling, kan du hente den frem enten ved hjelp av tallene på høyttalerkontrollene eller med Bose Music-appen.