NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butikker Handlevogn

Angi og spille av forhåndsinnstillinger

Med forhåndsinnstillinger kan du raskt hente frem musikkstasjonene, spillelistene, artistene eller albumene du hører mest på. Når forhåndsinnstillingene er angitt, kan du når som helst få tilgang til musikken din via Bose Music-appen.

Angi forhåndsinnstillinger

Merk: En musikktjeneste som du ber Amazon Alexa-assistenten om å spille av, kan ikke angis som en forhåndsinnstilling. I stedet åpner du Bose Music-appen og legger til tjenesten – hvis den er tilgjengelig – i Bose Music-kontoen din. Deretter følger du trinnene nedenfor.

Trykk på ikonet My Bose (Min Bose) øverst til venstre i Bose Music-appen

Velg produktet som du vil lagre en forhåndsinnstilling på

Begynn avspilling av forhåndsinnstillingen du vil lagre Lagre en forhåndsinnstilling ved å trykke på og holde inne et forhåndsinnstillingsnummer til forhåndsinnstillingen er lagret

Lagre forhåndsinnstillingen ved å trykke på og holde inne et forhåndsinnstillingsnummer til ikonet vises i forhåndsinnstillingens område

Merk: Forhåndsinnstillinger lagres på produktet, så hvis du har flere produkter, kan hvert produkt ha egne forhåndsinnstillinger.

Forhåndsinnstillinger for avspilling

Når du har lagret en forhåndsinnstilling, kan du hente den frem enten ved hjelp av tallene på systemets fjernkontroll eller Bose Music-appen.