Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.

Angi AV-synkronisering

Gjelder for:

• Lifestyle® V35 home entertainment system
  • Lifestyle® V25 home entertainment system
  • Lifestyle® T10 home theater system
  • Lifestyle® T20 home theater system
  • Lifestyle® 135 home entertainment system
  • Lifestyle® 235 home entertainment system
mer...

Når du ser på en DVD eller en annen digital videokilde, kan du kanskje av og til legge merke til at lyden ikke stemmer med videoen, og at lyden er forsinket. Du kan for eksempel kanskje se at leppene til en person beveger seg, men du hører ikke dialogen med en gang. Grunnen til det er at det noen ganger tar lengre tid å behandle et videobilde enn det tar å behandle det tilhørende lydsignalet. Dette kalles latens, og funksjonen for AV-synkronisering er utviklet for å korrigere dette.

Merk: Dette er en global innstilling som vil påvirke alle kilder.

Følg denne fremgangsmåten hvis du vil justere funksjonen AV-synkronisering:

Slå TV-en på, og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

trykk på more på fjernkontrollen

trykk på pil høyre for å utheve ikonet for alternativer, og trykk deretter på ok

trykk på pil opp eller pil ned for å utheve av sync

trykk på pil venstre eller pil høyre for å justere lydforsinkelsen og synkronisere lyden med videoen fra –2 til +5

trykk på exit (avslutt) for å gå ut av menyen