90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Velge produktdelingsmodus

Deling gjør det enkelt for brukerne på samme Wi-Fi-nettverk å kontrollere de samme Bose-produktene med deres egen Bose Music-konto. Ved å dele kan brukerne på nettverket:

  • lytte til spillelister og stasjoner fra musikktjenester som er knyttet til Bose Music-kontoen deres
  • spille av musikk, sette musikk på pause og justere volum (på det delte produktet eller grupperte produkter)
  • justere voluminnstillinger
  • fjerne taleassistenten og konfigurere en ny taleassistentkonto
  • tildele en ny forhåndsinnstilling eller endre eksisterende forhåndsinnstillinger

Merk: Venner og familiemedlemmer som ikke har en Bose Music-konto, kan også spille musikk med en Bluetooth-tilkobling eller bruke en tredjepartsapp som støtter Wi-Fi-avspilling.

Endre delemodusen

Trykk på ikonet My Bose (Min Bose) øverst til venstre i Bose Music-appen

Velg produktet

Trykk på bildet av produktet nederst til høyre

Trykk på Innstillinger > Deling og velg om du vil dele med andre brukere på nettverket eller ikke

Merk: Når deling er deaktivert for et produkt, vil brukere som allerede har lagt produktet til kontoen mens delingen fremdeles var aktivert, fremdeles kunne kontrollere produktet og foreta endringer, men andre brukere kan ikke legge til produktet. Hvis du vil stoppe delingen av et produkt med alle brukerne som har lagt produktet til kontoen sin, må du gjenopprette systemets fabrikkinnstillinger, konfigurere systemet igjen og – når du får beskjed under konfigureringen – velge å dele produktet.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din