TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Innstilling av overskann for dekoder

Denne innstillingen reduserer kantartefakter for noen videobilder. Alternativet er tilgjengelig for dekodere.

Følg denne fremgangsmåten hvis du vil endre innstillingen for kildeoverskann:

Slå på TV-en og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

trykk på source på fjernkontrollen, og bruk deretter pil opp eller pil ned for å velge videokilden (kabel, satellitt, osv.) du vil justere. trykk på ok for å bekrefte

trykk på more

trykk på pil høyre for å utheve ikonet for alternativer, og trykk deretter på ok

trykk på pil opp ellerpil nedfor å utheve [videokilde] overskann

trykk på pil venstre eller pil høyre for å justere innstillingen til on (på) eller off (av)

trykk på exit (avslutt) for å gå ut av menyen