Innstilling av overskann for dekoder

Denne innstillingen reduserer kantartefakter for noen videobilder. Alternativet er tilgjengelig for dekodere.

Følg denne fremgangsmåten hvis du vil endre innstillingen for kildeoverskann:

Slå på TV-en og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

trykk på source på fjernkontrollen, og bruk deretter pil opp eller pil ned for å velge videokilden (kabel, satellitt, osv.) du vil justere. trykk på ok for å bekrefte

trykk på more

trykk på pil høyre for å utheve ikonet for alternativer, og trykk deretter på ok

trykk på pil opp ellerpil nedfor å utheve [videokilde] overskann

trykk på pil venstre eller pil høyre for å justere innstillingen til on (på) eller off (av)

trykk på exit (avslutt) for å gå ut av menyen