Alarminnstilling

Gjelder for:

Systemet har to uavhengige alarmer. Hver alarm kan stilles inn på:

Time

Alarmlyd: buzzer, radio eller CD

Volum

Bruk av alarmknapper

Du kan bruke alarmknappene nederst på fjernkontrollen til å stille inn og betjene hver alarm.

alarm 1:
trykk for å slå alarm 1 på eller av.

alarm 2:
trykk for å slå alarm 2 på eller av.

alarm setup:
trykk for å aktivere alarmoppsettsmodus og vise innstillingene for alarm 1. trykk på nytt for å vise innstillingene for alarm 2. trykk på nytt for å avslutte alarmoppsettsmodus.

Statusindikatorer for alarm

Øvre høyre hjørne av skjermen viser indikatorene for alarmstatus hvis alarmen er innstilt. I eksemplet under er Alarm 1 innstilt på 6:30 AM (6.30), og Alarm 2 er innstilt på 7:15 PM (19.15).

Alarminnstilling

Du kan velge innstillinger for hver alarm ved å aktivere alarmoppsettsmodus og vise innstillingene for alarmen du vil endre.

Slik stiller du en alarm:

trykk på alarm setup for å aktivere alarmoppsettsmodus og vise alarminnstillingene for alarm 1. alarmnummeret og tiden begynner å blinke oppe til høyre på skjermen. deretter viser skjermen de aktive innstillingene for alarm 1

Alarm Setup

angi alarmtidspunktet ved hjelp av time-knappene

Time

Velg ønsket alarmlyd:

trykk på sleep for å velge buzzer dette er fabrikkinnstillingen for alarmlyden

Sleep

trykk på radio for å velge en radiostasjon

radio

trykk på cd for å velge et spor

CD

trykk på volum opp eller volum ned for å angi volumnivået for den valgte alarmlyden

Volum opp

Volum ned

trykk på alarm setup for å gå inn i oppsettsmodus for alarm 2. gjenta trinn 2-4 for å stille inn alarm 2

Alarm Setup

trykk på alarm setup på nytt for å gå ut av alarmoppsettsmodus.

Alarm Setup