Gratis levering og gratis retur
 

Innstilling av klokke

Gjelder for:

trykk på og hold inne time – eller time + på fjernkontrollen i ett sekund til clock set vises på skjermen. deretter slipper du knappen.

Time –

Time +

trykk på og hold inne time – eller time + til det viste klokkeslettet samsvarer med gjeldende klokkeslett

Time –

Time +

Vent fem sekunder, slik at systemet automatisk avslutter modus for klokkeangivelse

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din