Angi romkoden

Gjelder for:

Som standard er Wave®-musikksystemet klart til å fungere som en enhet i et rom nummer to (romkode B) ved tilkobling til et Lifestyle®-system med Bose® link. Hvis du vil bruke Wave®-musikksystemet med Lifestyle®-systemet ut over et rom nummer to, må du endre romkoden slik at den samsvarer med koden på fjernkontrollen du bruker i det aktuelle rommet.

Se brukerhåndboken for Lifestyle®-systemet hvis du vil ha mer informasjon om romkoder.

trykk på og hold inne alarm setup/menu på fjernkontrollen til setup menu vises

Alarm Setup/Menu

trykk på tune/mp3 > sju ganger til room- b vises. bindestrekene etter rombokstaven angir hvordan mikrobryterne skal angis på fjernkontrollen for lifestyle®-systemet

Tune/MP3 >

trykk på time – eller time + for å velge en annen romkode enn rom b

Time –

Time +

trykk på alarm setup/menu for å lukke oppsettmenyen, eller vent ti sekunder til oppsettmenyen lukkes automatisk

Alarm Setup/Menu