Konfigurering av system

Følg denne fremgangsmåten for å konfigurere systemet:

Sett den ene enden av lydinngangskabelen inn i Acoustimass®-modulkontakten på kontrollkonsollen

Sett den andre enden av lydinngangskabelen inn i Media Center-kontakten på Acoustimass®-modulen

Sett RCA-pluggen på hver høyttalerkabel inn i de fem høyttalerkontaktene på Acoustimass-modulen

Sett en HDMI®-kabel inn i en HDMI-kontakt bak på TV-en

Sett den andre enden av HDMI-kabelen inn i kontakten HDMI OUT Video to TV på kontrollkonsollen

Koble strømledningen til AC Power-kontakten på Acoustimass-modulen, og deretter til en stikkontakt

Koble kabelen som er festet til strømforsyningen, til strømkontakten på kontrollkonsollen

Koble den ene enden av pluggen med to stifter til strømforsyningen, og den andre enden til en stikkontakt

Merk: Du kan bruke en HDMI-til-DVI-kabel hvis skjermen ikke har en HDMI-inngang. Bruk av HDMI-til-DVI-adaptere eller -brytere støttes ikke.

Du finner forslag til plassering av høyttaleren under Høyttalerplassering.