Konfigurering av hodetelefoner

Slik konfigurerer du hodetelefonene:

Vipp hodebåndet bort fra høyre øreklokke og åpne batterirommet. Sett inn AAA-batteriet i batterirommet

Aktiver fjerning av støy ved å sette på/av-knappen til venstre. Batteriindikatoren skinner grønt

Merk: Når strømmen er av, kommer det fortsatt lyd i hodetelefonene. Ha strømmen på for å få best mulig lydkvalitet.

Sett lydkabelen inn i kontakten på venstre øreklokke

Koble den andre enden av lydkabelen til 3,5 mm-standardkontakten for hodetelefoner på lydenheten