Om hodetelefonene

Innhold

I esken skal følgende følge med:

• Bose® SoundSport® Free wireless headphones
  • USB-kabel
  • Bærbart ladeetui
  • StayHear®+ Sport-propper: Stor (svart) og liten (hvit) – medium er på hodetelefonene
  • Brukerveiledning og garantikort

Bose Connect-appen

Trådløs Bluetooth-teknologi lar deg strømme musikk fra mobilenheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Før du kan strømme musikk fra en enhet, må du koble enheten til hodetelefonene.

Last ned Bose Connect-appen fra Apple App Store eller Google Play Store, og følg tilkoblingsinstruksjonene på skjermen.

Svette- og værbestandige

Disse hodetelefonene er IPX4-klassifisert. Det betyr at de er svette- og værbestandige.

Men de er ikke designet for å være under vann. IKKE svøm eller dusj med hodetelefonene. IKKE senk hodetelefonene ned i vann.

Merk:

• For å hindre rust må du rengjøre ladepinnene på øreproppene regelmessig med en tørr, myk bomullsklut eller tilsvarende
  • IPX4 er ikke en permanent tilstand, og motstandsdyktigheten kan reduseres som et resultat av
    normal slitasje

Hodetelefonkontroller

• Bluetooth-knapp
  • Volum ned
  • Flerfunksjonsknapp
  • Volum opp

Ladeetui

• For å åpne trykker du på knappen foran på ladeetuiet
  • Når du trykker lett på knappen, lyser de fremre indikatorene i henhold til gjeldende batterinivå