Oppsett av dine sleepbuds

Før du begynner

Sleepbuds er utformet for å maskere uønskede lyder og forstyrrelser mens du sover. Derfor kan de påvirke evnen din til å høre andre lyder, slik som alarmer, varslingssystemer, mennesker eller kjæledyr.

Angi et passende volum

Angi et passende volumnivå for å balansere nivåene av støymaskering og oppmerksomhet til det du ønsker. Volumet bør være høyt nok til å maskere lyder som forstyrrer deg mens du sover, men ikke så høyt at du ikke hører de lydene du vil høre.

I Bose Sleep-appen stiller du volumet inn på det laveste nivået, så øker du det gradvis til du når et behagelig nivå. Jo lavere volum, desto mer sannsynlig er det at du vil kunne høre de lydene du vil høre.

Tips for å opprettholde oppmerksomheten på omgivelsene

Hvis du er bekymret for evnen din til å høre lyder mens du har på sleepbuds, kan du prøve følgende:

Grunnleggende tips:

• Bose Sleep-appen varsler deg hvis du øker volumet over et bestemt nivå. Angi volumet under dette nivået for økt oppmerksomhet på omgivelsene dine. Basert på forskningen vår mener vi at dette forbedrer evnen til å høre lyder i omgivelsene dine mens du har på sleepbuds
  • Hvis du sover med en partner, bør du vurdere å stole på at partneren din holder deg bevisst på omgivelsene dine mens du har på sleepbuds

Avanserte tips:

Disse tipsene gjør sleepbuds mindre effektive til å maskere støy, men bedre til å forbedre oppmerksomheten din på omgivelsene dine.

• Bruk bare én sleepbud
  • Angi gjeldende lydmaskering slik at den stopper etter en viss tid i stedet for å spille hele natten. Du kan gjøre dette ved å angi en søvntidtaker for den gjeldende støymaskeringen i Bose Sleep-appen

Last ned Bose Sleep-appen.

Last ned den gratis Bose Sleep-appen. Dette er nødvendig for å kontrollere dine sleepbuds, administrere oppvekkingsalarmer, velge støymaskerende lyder og konfigurere avanserte innstillinger.

Påslåing

Når Bose-logoen er vendt mot deg, skyver du lokket på ladeetuiet bort fra deg for å åpne

Vent til sleepbuds-ladelysene blinker sakte hvitt og fjern dem fra ladeetuiet

Slå av

Legg sleepbuds i ladeetuiet for å slå av. Vent til sleepbuds-ladelysene blinker sakte hvitt, og lukk deretter etuiet.

Koble til mobilenheten

Med dine sleepbuds tatt ut av ladeetuiet åpner du Bose Sleep-appen og følger appinstruksjonene. Bose Sleep-appen gir deg muligheten til å kontrollere dine sleepbuds, administrere oppvekkingsalarmer, velge støymaskerende lyder og konfigurere avanserte innstillinger.

Koble fra en mobilenhet

Bruk Bose Sleep-appen til å koble fra en enhet.

Merk: Du kan også deaktivere Bluetooth-funksjonen på enheten for å kobla fra. Deaktivering av Bluetooth-funksjonen på enheten kobler fra alle andre enheter.

Koble til en mobilenhet på nytt

Når sleepbuds slår seg på, kobler den sist tilkoblede enheten automatisk opp mot dem.

MERK: Enheten må være innenfor rekkevidde (9 m) og slått på.