Om høyttaleren

Innhold

I esken skal det ligge en Bose® SoundLink® Micro Bluetooth-høyttaler, USB-kabel, brukerhåndbok og garantikort.

Connect-appen

Trådløs Bluetooth-teknologi lar deg strømme musikk fra mobilenheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Før du kan strømme musikk fra en enhet, må du koble enheten til høyttaleren.

Last ned Bose Connect-appen fra Apple App Store eller Google Play Butikk, og følg instruksjonene på skjermen for tilkobling.

Vannbestandighet

Høyttaleren er IPX7-klassifisert (vanntett) og IPX4-klassifisert (sprutsikker). Den kan nedsenkes i vann i opptil 30 minutter på 1 m dybde. Dette betyr at du kan bruke høyttaleren når du dusjer og i regn og snø.
Du må ikke senke høyttaleren ned i vann dypere enn 1 m.

Bruke remmen

Remmen er designet for enkelt å transportere høyttaleren. Strekk og juster remmen for å feste høyttaleren til en gjenstand, for eksempel et sykkelstyre eller en ryggsekkstropp.

Spesifikasjoner

Vekt: 0,29 kg
Bluetooth-rekkevidde: 9 m
Strøminngang: 5 V, 1,5 A
Ladetemperatur: 0–50 °C)
Utladingstemperatur: -20–70 °C)
Ladetid: 3–4 timer, avhengig av USB-strømkilde
Batteriytelse: Opptil 6 timer, avhengig av volumnivå

Rengjøre høyttaleren

Høyttaleren bør rengjøres regelmessig.

• Rengjør overflatene på høyttaleren med en myk, fuktig klut (bruk kun vann)
  • Ikke bruk løsemidler, kjemikalier eller rengjøringsløsninger som inneholder alkohol, ammoniakk eller skuremidler

Se de andre artiklene våre for å finne ut mer om sammenkobling av høyttaleren, talemeldinger, fest- og stereomodus, høyttalerkontroller, statusindikatorer, feilsøking med mer …