Slik konfigurerer du hodetelefonene

Koble hodetelefonene direkte til Bluetooth®-enheten din

Slå på hodetelefonene, og trykk på og hold nede av/på/Bluetooth-knappen til Bluetooth-lyset blinker blått og du hører meldingen Ready to connect another device (Klar for å koble til en annen enhet) (hvis talemeldinger er aktivert.) Hodetelefonene dine skal allerede ha denne funksjonen aktivert når du slår dem på for første gang

Hodetelefonenes av/på-knapp

Slå på Bluetooth på enheten du vil koble til (dvs. en smarttelefon eller et nettbrett)

Velg Bose-hodetelefonene på enhetens Bluetooth-innstillingsmeny. Hvis du ikke ser Bose-hodetelefonene på listen, kan det hende du må trykke på Søk, Skann eller Sammenkoble ny enhet på enhetens Bluetooth-meny

Når tilkoblingen er opprettet, hører du en talemelding om at enheten er tilkoblet
Merknad: Det kan også hende mobilenheten viser en varsling om at du kan koble hodetelefonene til enheten. Dette trinnet må gjennomføres for at Bose Music-appen skal fungere ordentlig.

Det kan hende du også ser en varsling på mobilenheten som ber deg om å konfigurere en taleassistent. Du kan følge instruksjonene på skjermen for å konfigurere den nå, eller du kan konfigurere den senere i Bose Music-appen

Koble til med Bose Music-appen

Med Bose Music-appen kan du konfigurere og styre hodetelefonene fra en hvilken som helst mobilenhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. Bruk appen til å konfigurere Google Assistant, Amazon Alexa, Xiaowei, velge språket du vil bruke for talemeldinger, justere støyreduksjonsnivået og administrere innstillinger for hodetelefoner.  (Tilgjengelighet for taleassistent varierer fra region til region.)

Last ned og installer den kostnadsfrie Bose Music-appen fra appbutikken på mobilenheten

Opprett en Bose-konto eller logg deg på den eksisterende Bose-kontoen din

Hvis du ikke har en Bose-konto, velger du Create Account (Opprett konto) og følger appinstruksjonene

Hvis du allerede har en Bose-konto, trykker du på Log In (Logg på) og angir brukernavnet og passordet

Legg til hodetelefonene på kontoen

På «My Bose»-skjermen trykker du på «+»-knappen for å legge til hodetelefonene

Sveip til venstre eller høyre for å finne produktet, og trykk på «Add product» (Legg til produkt)

Merknad: Gjør følgende hvis du ikke ser produktet:

• Slå hodetelefonene av og deretter på igjen
  • Sørg for at Bluetooth er aktivert på enheten som kjører appen
  • Plasser enheten som kjører appen, nærmere produktet
  • Lukk Bose Music-appen på andre enheter i nærheten

Etter at du har valgt hodetelefonene, følger du instruksjonene på skjermen

Merk: På Apple iOS-enheter velger du Pair (Sammenkoble) på popup-vinduet Bluetooth Pairing Request (Bluetooth-sammenkoblingsforespørsel).

Konfigurer en taleassistent

Velg taleassistenten du vil bruke:

• Hvis du allerede har en konto hos taleassistenten, angir du brukernavnet og passordet
  • Hvis du ikke allerede har en konto hos taleassistenten, følger du appinstruksjonene for å opprette en ny konto

Merk: Taletjenester er ikke tilgjengelig i alle regioner.