90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Oppsett av system

Oppsettet krever bare én lydtilkobling til TV-en og én strømtilkobling.

Merk: Dette systemet kan brukes med neste alle TV-er. Bruk det som stativ for TV-er med baser som er opptil 60 cm brede og 31 cm dype. Du kan også sette det under en veggmontert TV, eller på en hylle eller TV-benk. Systemet tåler en vekt på 34 kg.

Sett TV-en til side, men hold den i nærheten. Det er lurt å slå den på, slik at du har tilgang til tilkoblingspanelet

Plasser Bose®-systemet der du har tenkt å ha TV-en

Koble én av lydkablene som følger med, til TV-ens lydutgang

De fleste av dagens TV-er har tre typer lydutganger, som vist nedenfor. Du får best mulig lydytelse ved å bruke utgangen med høyest kvalitet. Optisk er førstevalget, koaksial er andrevalget, og analog er tredjevalget.

optisk digital lyd (anbefales): digital lydutgang som sender digitale data i form av pulserende lys gjennom en fiberoptikkabel.

Merk: Hvis du bruker en optisk kabel, må du huske å fjerne den beskyttende hetten fra begge ender. Når du setter inn pluggen i kontakten, kan du kjenne lett motstand, slik at du må trykke hardere for at pluggen skal klikke ordentlig på plass.

koaksial digital lyd (anbefales): en digital lydutgang som sender digitale data via en 75-ohm koaksialkabel.

analog stereolyd: den vanligste typen lydutgang, der venstre og høyre kanal kobles til separat. bruk denne tilkoblingen hvis ingen digitale lydutganger er tilgjengelige

Sett den andre enden av den valgte lydkabelen inn i den tilsvarende lydinngangskontakten på Bose-systemet

Sett den ene enden av strømledningen som følger med, inn i inngangskontakten for strøm på lydsystemet

Hvis du bruker et Bose-system som stativ for TV-en, plasserer du TV-en på systemet og kontrollerer at TV-basen er midtstilt og ikke henger utenfor kanten på systemet

Sett strømledningen for Bose-systemet inn i en stikkontakt. Like etter at du tilfører strøm, lyder det to toner fra systemet som angir at det er klart for bruk

Når systemet er satt opp og klart for bruk, anbefales det at du slår av TV-høyttalerne og bare spiller av TV-lyden gjennom Bose-systemet, da dette gir best resultater. Se Slå av de innebygde TV-høyttalerne hvis du trenger hjelp.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din