Oppsett av system

Koble lydplanken til TV-en

Finn HDMI eARC- eller HDMI ARC-kontakten bak på TV-en

Merk: Hvis TV-en ikke har en HDMI-kontakt med en eARC- eller ARC-etikett, bruker du den optiske kabelen til å koble TV-en til lydplanken. En HDMI-inngang må ha ARC-funksjon (Audio Return Channel) for at TV-en skal kunne sende lyden til lydplanken.

Sett den ene enden av HDMI-kabelen inn i HDMI eARC- eller HDMI ARC-kontakten på TV-en

Sett den andre enden av kabelen inn i HDMI (ARC)-kontakten på lydplanken

Koble lydplanken til strøm

Koble strømledningen til strømkontakten (POWER) på baksiden av lydplanken

Koble den andre enden av strømledningen til en stikkontakt. Hvis stikkontakten er på, vil lydplanken automatisk slå seg på

strømtilkoblinger fra veggen til lydplanken

Last ned Bose Music-appen

Last ned Bose Music-appen på mobilenheten via Google Play eller Apple App Store

ikonet til bose music-appen på en mobilenhet

Bose Music-appen er bare tilgjengelig for enheter som kjører operativsystemversjonen Android 5.1 eller nyere, eller iOS 10.3.3 eller nyere. Kindle-enheter støttes ikke.

Logg deg på appen med påloggingsinformasjonen for den eksisterende Bose-kontoen din, eller følg instruksjonene i appen for å opprette en Bose Music-konto.

Når du har lagt til lydplanken i kontoen din, kan du knytte musikkstrømmetjenester til kontoen.

Legg til lydplanken i Bose Music-kontoen

Trykk på ikonet for hodetelefoner og høyttalere øverst i venstre hjørne i Bose Music-appen for å åpne skjermbildet My Bose (Min Bose)

Hodetelefon- og høyttalerikon i Bose Music-appen

Trykk på + i skjermbildet My Bose (Min Bose) for å legge til et system i kontoen din.

Følg instruksjonene i appen for å koble til høyttaleren og konfigurere tilkoblingen til Wi-Fi®-nettverket.

Merk: Gjør følgende hvis du ikke ser produktet:

• Lukk Bose Music-appen på enheter i nærheten
  • Skru på Bluetooth på enheten som kjører appen
  • Plasser enheten som kjører appen, nærmere produktet ditt
  • Koble strømmen fra produktet i 30 sekunder.

Start prosedyren med ADAPTiQ-lydkalibrering

Du vil trenge ca. ti minutter når det er stille i rommet for å fullføre denne prosessen.

Trykk på bildet av lydplanken nederst til høyre på skjermen

Velg Settings (Innstillinger) > ADAPTiQ > Run ADAPTiQ (Kjør ADAPTiQ)

Følg appinstruksjonene for å kalibrere lyden fra lydplanken til akustikken i lytteområdet

Hvis du senere kobler til en valgfri bassmodul eller surroundhøyttalere, flytter du lydplanken eller eventuelle møbler og kjører ADAPTiQ-lydkalibrering på nytt for å sikre optimal lydkvalitet.

Programmer den universelle fjernkontrollen til å styre andre enheter

Trykk på bildet av lydplanken nederst til høyre på skjermen

Velg Settings (Innstillinger)

Velg TV for å konfigurere fjernkontrollen til å styre TV-en

Velg Sources (Kilder) for å konfigurere fjernkontrollen til å styre andre enheter, for eksempel en dekoder eller DVD-spiller.

Følg appinstruksjonene for å fullføre programmeringen av fjernkontrollen