Konfigurasjon av systemet (med video)

SoundLink® Air-systemet krever en tilkobling til Wi-Fi-nettverket for å motta lyd som strømmes via AirPlay®. Følgende fremgangsmåte veileder deg gjennom foretrukket metode for å konfigurere systemet. Du trenger fjernkontrollen og medfølgende USB-kabel for denne konfigurasjonen. Gjør følgende for å konfigurere systemet:

Åpne en nettleser på datamaskinen, og gå til www.Bose.com/wifisetup

Av praktiske hensyn finner du også nettadressen på produktetiketten på undersiden av systemet.

Kontroller at SoundLink® Air er koblet til strøm før du fortsetter.

Følg instruksjonene på Internett for å laste ned og kjøre programmet for Wi-Fi-konfigurering.

Merk: Du kan bli spurt om å installere en programvaredriver etter at du har startet konfigureringsprogrammet. Sørg for at du gjør dette før du kobler SoundLink® Air-systemet til datamaskinen. Ikke koble SoundLink® Air-systemet fra strøm mens du laster ned og kjører programmet for Wi-Fi-konfigurering.

Når dette bildet dukker opp, kobler du systemet til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.

i. Koble den store kontakten på den medfølgende USB-kabelen til en USB-port på datamaskinen.
ii. Koble den andre enden til SETUP-porten på SoundLink® Air-systemet.

Merk: SETUP-porten brukes bare til funksjoner i forbindelse med systemkonfigurering. Du kan ikke bruke denne porten til spille lyd fra enheter.

Angi nødvendig informasjon i konfigureringsvinduet:

"Navn på høyttaler" – dette feltet viser navnet på systemet "Bose SoundLink Air." Vi anbefaler at du velger "Navn på høyttaler" og endrer dette til noe som er enklere å huske, for eksempel "SoundLink Air i stue." Dette er navnet som vises i listen over tilgjengelige enheter på AirPlay-kompatible enheter.

"Velg Wi-Fi-nettverk" – dette feltet skal vise navnet på det trådløse nettverket ditt. Hvis du har mer enn ett nettverk, klikker du på trekanten og velger nettverket du vil bruke, dra nedtrekkslisten. Hvis nettverket ikke vises i listen, eller hvis det er skjult, velger du "Annet" fra nedtrekkslisten og konfigurerer nettverket manuelt.

"Angi nettverkspassord" – angi passord hvis du bruker et beskyttet nettverk.

Klikk på "Koble til." Det vises et fremdriftsskjermbilde mens systemet arbeider med å koble seg til. Dette kan ta opptil tre minutter. Du kan avbryte når som helst i løpet av prosessen. Hvis du ikke får koblet deg til nettverket, kontrollerer du navn og passord for nettverket og prøver på nytt.

Vent på tilkoblingsbekreftelsen: Det vises en bekreftelsesmelding på datamaskinen, systemet avgir en lyd, og Wi-Fi-indikatoren på panelet på forsiden blir blå. Systemet er nå klart til å strømme lyd fra en AirPlay-kompatibel enhet.

Flytting av system etter Wi-Fi-konfigurering

Etter at du har konfigurert systemet for første gang, kan du flytte SoundLink® Air-systemet til andre plasseringer innenfor rekkevidden til Wi-Fi-nettverket. Koble strømledningen fra strømuttaket, flytt systemet, og koble det til strøm igjen. Wi-Fi-indikatoren begynner å blinke blått mens systemet arbeider med å koble seg til nettverket igjen. Systemet avgir en lyd når det er koblet til igjen, og Wi-Fi-indikatoren lyser blått.

Merk: Hvis du endrer noe på Wi-Fi-nettverket eller flytter systemet til en plassering der det er innenfor rekkevidden til et annet Wi-Fi-nettverk, må du kjøre konfigureringsprogrammet på nytt. Når du flytter det tilbake innenfor rekkevidden til det opprinnelige nettverket igjen, kobles systemet til nettverket automatisk uten at du trenger å kjøre konfigureringsprogrammet på nytt. Systemet husker de fire siste Wi-Fi-nettverkene det har vært tilkoblet.